„Sunt sigur de asta!” Ce a spus Ioan Becali înainte de Parma - Pisa, duelul românilor din Serie B

Parma - Pisa ioan becali Serie B Stranieri Gigi Becali și Giovanni Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 16:29
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 16:30

Cele două formații se confruntă în etapa cu numărul 27 din eșalonul secund al Italiei.

La Parma evoluează Dennis Man din iarna anului 2021 și Valentin Mihăilă din toamna lui 2020, în timp ce la Pisa se află Adrian Rus care abia a semnat în vara lui 2022, Marius Marin care este legitimat încă din iulie 2019 și Olimpiu Moruțan, adus sub formă de împrumut de la Galatasaray.

„Sunt sigur de asta!” Ce a spus Ioan Becali înainte de Parma - Pisa, duelul românilor din Serie B

Cei cinci români aparțin firmei de impresariat Becali Sport, iar Ioan Becali a vorbit despre duelul dintre Parma și Pisa și a evidențiat faptul că partida ar putea fi catalogată drept un derby românesc.

„Putem spune că e un fel de derby al României. Ambele echipe joacă pentru play-off, sunt sigur că ambele vor juca pentru promovare până în ultima clipă. În acest an, campionatul este dificil pentru toate echipele și nu va fi ușor să găsești continuitate în performanță. 

(n.r. o predicție pentru meci?) Sper doar că va fi un joc spectaculos. Nu vreau să țin cu niciuna dintre cele două, ambele echipe sunt apropiate inimii mele”, a spus Ioan Becali pentru publicația italiană, La Nazione.

Parma - Pisa

Cele două echipe se duelează marți, 28 februarie, de la ora 21:30. Ultima confruntare dintre Parma și Pisa s-a încheiat 0-0, în etapa cu numărul opt din eșalonul secund al Italiei. 

Atunci, Marius Marin a fost integralist pentru Pisa, iar Olimpiu Moruțan a intrat pe parcurs. Adrian Rus a fost doar rezervă, în timp ce de cealaltă parte, Dennis Man a intrat pe teren în repriza secundă, în locul lui Coulibaly.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!