„Lumea a început să vorbească!” Un internațional român a dezvăluit cum este văzut Ianis Hagi în Scoția

Ianis Hagi Glasgow Rangers Mihai Popescu Stranieri Ianis Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 23:14
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 23:13

Ianis Hagi (23 de ani) numără zilele până va reveni pe teren.

Fotbalistul român a suferit o accidentare în luna ianuarie a acestui an și a fost obligat să se opereze la genunchi.

Deși a trecut o perioadă destul de lungă de când n-a mai îmbrăcat tricoul lui Rangers, fiul „Regelui” este așteptat cu entuziasm de suporterii fostei campioane a Scoției.

Ianis Hagi, lăudat în Scoția

Mihai Popescu, fundașul român de 29 de ani care a îmbrăcat tricolul lui Hearts până în această vară, cunoaște foarte bine fotbalul scoțian și a declarat că Ianis Hagi este foarte bine văzut în Scoția.

„Urma probabil să avem cel puțin o întâlnire pe plan sportiv, după care urma să ne și vedem, dar din păcate, eu am plecat, am jucat în ligi diferite. Ăsta a fost drumul fiecăruia.

Ianis este văzut foarte bine în Scoția și nu doar în Scoția, dar fiind acolo și auzind lumea vorbind despre el, sincer mă bucur pentru că lumea a început să vorbească frumos despre jucătorii români.

Pentru că cel puțin prima dată când am fost, nu cred că eram foarte apreciați, cel puțin în Scoția. Și asta mă bucură, că am început să le schimbăm gândirea despre noi.

Îmi pare rău că Ianis s-a accidentat, ei au avut momente foarte bune în prima parte a campionatului și Rangers a demonstrat că e o echipă foarte puternică, i-am și văzut jucând finala Europa League.

De aceea spun că îmi pare rău pentru el că nu a avut posibilitatea să joace și să sperăm că vor continua traseul bun.

Despre Cupa Scoției, au câștigat cu Hearts, fosta mea echipă. Îmi pare rău, chiar dacă nu am fost acolo. Eu am mai avut o finală pierdută cu ei acum doi ani, în fața celor de la Celtic și pot să zic că sunt puțin ghinioniști, în ultimii 5 ani au jucat 4 finale, le-au pierdut pe toate”, a spus Mihai Popescu, potrivit DigiSport.

Mihai Popescu își va încheia contractul cu Hearts la 1 iulie. Un gol și o pasă decisivă a reușit fundașul în cele 33 de meciuri disputate în acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!