EXCLUSIV Galatasaray nu renunță! O nouă ofertă a turcilor pentru Ianis Hagi + ce antrenor legendar l-ar fi dorit în echipa sa 

Ianis Hagi AS Roma Galatasaray Glasgow Rangers Jose Mourinho Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 16:00
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 16:02

Cu toate că este în plin proces de recuperare, după accidentarea suferită, Ianis Hagi este în continuare asaltat cu oferte. 

În luna ianuarie a acestui an, Ianis Hagi (23 ani) s-a accidentat și a trebuit să fie operat de urgență la genunchi. Atunci, cei din staff-ul lui Rangers au anunțat că românul va rata tot sezonul din cauza problemelor medicale și că Giovanni van Bronckhorst (47 ani) se va putea baza pe serviciile sale abia din vară. 

După ce în iarnă a fost refuzată de Rangers, Galatasaray a revenit cu o nouă ofertă pentru internaționalul român. Conform știrilor PRO TV și www.sport.ro, clubul din Turcia a licitat 7 milioane de euro în schimbul lui Hagi Jr., iar oficialii din Istanbul sperau că Rangers va accepta propunerea, având în vedere că mijlocașul ofensiv este încă în procesul de recuperare după accidentare. Doar că scoțienii au declinat propunerea celor de la Galatasaray, considerând că românul va fi un jucător important pentru sezonul 2022-2023. 

Potrivit același surse, Dacă Hagi Jr. nu ar fi avut probleme medicale, Jose Mourinho (59 ani) și-ar fi dorit să-l achiziționeze la AS Roma pe jucătorul format de Viitorul Constanța.

Ianis Hagi, despre procesul de recuperare 

„Prima zi din săptămâna este mereu cea mai plăcută, pentru că faci mai multe exerciții, ridici greutăți mai mari și vezi progresul. Cel mai mult îmi place când lucrez cu Jared, preparatorul fizic. Acum am 4-5 ore de muncă, apoi merg înapoi acasă și mă relaxez”, a povestit Ianis Hagi pe contul oficial de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!