Superliga Ciprian Marica

EXCLUSIV ”Vreau să fiu acolo și să le țin pumnii. Hagi știe că sunt dinamovist, n-are de ce să se supere”. Marica și discursul în alb și roșu

Ciprian Marica le ține pumnii celor de la Dinamo pentru returul cu Universitatea Cluj din ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 12:06
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 12:14

Fanii au cumpărat toate biletele disponibile pentru această partidă și se așteaptă ca, la ora partidei, ”bătrâna” arenă a ”câinilor” să fie plină, în ciuda faptului că se anunță ploi torențiale în seara de duminică. Marica se bazează pe orgoliul jucătorilor lui Dusan Uhrin și speră ca Dinamo să nu retrogradeze.

Ciprian Marica: ”Hagi știe că sunt dinamovist, n-are de ce să se supere”

„Mi-aș dori, sper să pot ajunge și la stadion. Aș vrea să fiu acolo și să le țin pumnii. Sper să conștientizeze jucătorii câți oamenii sunt cu sufletul la gură și câte destine sunt implicate. Dacă vor conștientiza vor intra determinați în meci. Pleci cu un handicap de 0-2, e dificil. 

  • Ciprian Marica

Trebuie să ataci, să dai gol. Mă aștept ca U Cluj să atace și să dea gol. Înțeleg că și gazonul din Ștefan cel Mare nu e cel mai bun, a și plouat. Rămâne de văzut dacă ambiția că sunt jucători de Liga 1 va face diferența, dacă nu, nu știu dacă își vor găsi locul la o echipă din Liga 1. Mă bazez pe orgoliul jucătorilor și sper ca Dinamo la final să fie câștigătoare. 

Nu mă așteptam ca Dinamo să ia gol în 10 oameni, a avut și neșansă la Cluj. A lovit de câteva ori bara. Au acolo un antrenor străin. Oricât am vrea noi să spunem nu are același spirit ca noi, nu simte la fel. 

Sper să reușească să le transmită jucătorilor importanța acestui joc. Vreau, nu vreau, mă duc și un pic la conducere. Nu sunt oameni să simtă. Vreau să cred că suporterii s-au făcut înțeleși. Ei sunt principalii motivatori. Gică Hagi știe că sunt dinamovist, nu are de că se supere. Sunt mai mulți dinamoviști la Farul. Suntem profesioniști. Sângele apă nu se face, mă leagă o întregă istorie de Dinamo, primii mei pași în fotbal”, a spus Marica, la Ora Exactă în Sport.

Sezonul dezastruos de Liga 1 a adus-o pe Dinamo în situația de a juca pentru prima oară la barajul de menținere/promovare în prima ligă, cu Universitatea Cluj. ”Câinii” au pierdut cu 2-0 la Cluj și sunt mai aproape ca niciodată de o retrogradare, prima din istoria de 74 de ani a clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!