"Zici ca e Revolutia din Romania!" Cosmarul prin care Lucescu trece in 2014. Violentele care au ucis fotbalul miliardelor de euro

"Zici ca e Revolutia din Romania!" Cosmarul prin care Lucescu trece in 2014. Violentele care au ucis fotbalul miliardelor de euro

 Mircea Lucescu este subiectul principal al unui material realizat de AFP.

Antrenorul lui Sahtior vorbeste despre tensiunile din regiunea Donbass. Violentele din Ucraina sunt comparate de Il Luce cu cele din Romania din decembrie 1989.

"Ceea ce se intampla in estul Ucrainei si stirile pe care le primim sunt cu adevarat ciudate, marturiseste Lucescu, cu eternii sai ochi pe jumatate inchisi, care i-au adus eticheta de viclean sau siret", scrie AFP.

"Situatia seamana cu Revolutia din Romania, dupa caderea comunismului, tot o perioada de haos pe care am cunoscut-o la vremea respectiva", mai spune Lucescu.

"Dar Lucescu, foarte fericit de locul ce i-a fost rezervat echipei sale la Lvov, vrea sa ramana pozitiv si concentrat pe competitie. Romanul de 69 de ani este unul dintre antrenorii europeni cei mai experimentati", scrie AFP.

"Titrat din nou in 2003, de data aceasta cu Besiktas, romanul era desemnat antrenorul anului in Turcia cand propietarul clubului sahtior, miliardarul Rinat Ahmetov, l-a convins sa i se alature. Cel care este intotdeauna atat de charismatic, indiferent ca poarta treningul sau cravata portocalie a clubului, a preluat conducerea acestei formatii din regiunea miniera Donbas, in 2004. La Donetk, Lucescu a remodelat complet echipa si a transformat un modest club provincial intr-un solid rival pentru Dinamo Kiev", a notat AFP.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies