"Daca voia, venea singur, fara acceptul lui Ahmetov!" "Regele" dezvaluie motivul pentru care Lucescu nu vine la nationala

"Daca voia, venea singur, fara acceptul lui Ahmetov!" "Regele" dezvaluie motivul pentru care Lucescu nu vine la nationala

Ce a spus Gica Hagi despre venirea lui Mircea Lucescu la nationala.

Gica Hagi considera ca Mircea Lucescu nu a dorit sa vina la echipa nationala, desi in presa s-a vehiculat ca, de fapt, Rinat Ahmetov nu l-a lasat sa plece de la Sahtior.

"Regele" spune ca Lucescu ar fi putut decide singur daca vrea sa plece de la Sahtior pentru a veni la echipa nationala, insa acesta a ales sa spuna "pas":

"De la inceput n-am crezut ca o sa vina, motivele mele n-o sa le zic, imi pare rau! Era momentul ideal pentru nea Mircea sa se intoarca inapoi! Stiam ca n-o sa vina! Ne place sa vorbim ca suntem latini, ne place sa comentan, sa barfim, dar realitatea e ca, din pacate, n-a venit! N-ar fi doar motivul ca Ahmetov n-a fost de acord! Lucescu are puterea sa decida el singur daca vrea sau nu vrea!", a spus Gica Hagi.

Despre un alt selectioner: "Nu trebuie sa fie neaparat batran"

 

Hagi a comentat si ipoteza conform careia noul selectioner nu poate fi unul tanar, ci trebuie sa fie neaparat un antrenor cu experienta, cele doua calitati neexcluzandu-se una pe cealalta: "Trebuie sa aiba experienta, tact, asta nu inseamna ca nu poate fi tanar, nu-i o regula ca trebuie sa ai nu stiu cati ani, nu stiu cate campionate castigate! Guardiola a luat-o de la zero si a avut succes din prima zi!"
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 1 martie. Peste 800.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies