Razvan Lucescu surprinde: "Mi se pare corect refuzul lui Rinat Ahmetov! Nu au existat negocieri intre tatal meu si FRF"

Autor: Sport.ro
Duminica 26 Octombrie 2014, 15:32

	Razvan Lucescu surprinde: "Mi se pare corect refuzul lui Rinat Ahmetov! Nu au existat negocieri intre tatal meu si FRF"

Mircea Lucescu a fost primul nume pe lista lui Razvan Burleanu pentru postul de selectioner. Pentru ca n-a reusit sa-l convinga pe Ahmetov sa-l lase pe Lucescu sa antreneze in paralel echipa nationala, Burleanu s-a orientat spre Anghel Iordanescu. DETALII AICI

Razvan Lucescu spune ca n-au existat negocieri intre tatal sau si Federatie. Discutiile s-au oprit odata cu refuzul ferm al patronului Rinat Ahmetov.

"Nu cred ca au existat negocieri, nu putea fi vorba de negocieri. Exista doar un aspect foarte important. El e sub contract cu Sahtior, exista un presedinte, un patron, care poate decide daca sa-i dea drumul. N-a acceptat acest lucru si mi se pare pe undeva, din punctul de vedere al lui Rinat Ahmetov, corect", a declarat Razvan Lucescu la DolceSport.

Lucescu Jr. spune ca este multumit de ceea ce a gasit la noua sa echipa, Skoda Xanthi: "Ma simt excelent si cred ca asta e datorita unei atmosfere de lucru foarte buna. La antrenamente jucatorii se implica total, e o umilinta din partea lor, sunt dornici de cunoastere, de a invata, de a progresa si asta ne ajuta ca sa avem parte de satisfactii."

"Deocamdata Xanthi este o echipa la inceput de drum, anul trecut s-a salvat de la retrogradare la baraj. Anul acesta a pornit cu un obiectiv mai indraznet, dar a avut un start oscilant.", a mai spus Razvan Lucescu.

Dupa sase etape, Skoda Xanthi e pe locul 13 in Grecia, cu 6 puncte.

Cîțu și Arafat, explicații după tragedia de la Victor Babeș: A fost o problemă de creștere bruscă a presiunii
BRAT
Modifică setările cookies