Vlad Chiricheș nu duce lipsă de oferte! Antrenorul care a câștigat campionatul în Premier League l-a cerut la echipă

Vlad Chiriches Cagliari Claudio Ranieri Cremonese Stranieri Vlad Chiricheș
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 21:00
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 21:02

Chiar dacă a fost accidentat o bună parte a sezonului, Vlad Chiricheș este dorit de Claudio Ranieri la noul său club.

În vara lui 2022, Vlad Chiricheș (33 ani) a plecat de la Sassuolo și s-a transferat la Cremonese. Numai că, accidentările l-au făcut pe fundașul central să bifeze doar 6 meciuri pentru noua sa echipă, 5 în Serie A și unul în Cupa Italiei. 

Cu toate acestea, Vlad Chiricheș nu duce lipsă de oferte. Claudio Ranieri (71 ani), proaspăt învestit la Cagliari, îl dorește pe român în centrul defensivei, pentru a-l ajuta să promoveze în Serie A, conform L'Unione Sarda

Antrenorul care a câștigat titlul în Premier League cu Leicester City, în sezonul 2015-2016, a cerut un stoper cu experiență în misiunea lui de a o readuce pe Cagliari pe prima scenă a fotbalului italian. Mai mult, Claudio Raniere ar trimite la schimb un fundaș central la Cremonese, iar vizatul este Edoardo Goldaniga (29 de ani).

Vlad Chiricheș „aduce” o sumă importantă de bani în conturile unui club din România

Căpitanul echipei naționale a României, care a mai jucat și pentru Tottenham și Napoli, a semnat un contract valabil pentru un sezon cu gruparea din Cremona, iar mutarea a adus o sumă importantă de bani în conturile unui club de tradiție.

Marin Condescu, președintele de la Pandurii Târgu Jiu, a dezvăluit că transferul lui Chiricheș va aduce în conturile clubului gorjean aproximativ 30.000 de euro.

Tribunalul Gorj a decis, pe 18 octombrie 2022, falimentul clubului care ”speria” granzii din România și care a reușit să se califice în grupele Europa League, în sezonul 2013-2014.

Vlad Chiricheș a mai ”adus” 30.000 de euro în conturile clubului Pandurii!

„Ca infrastructură, cred că suntem printre primele cluburi din țară. Poate va seri altor cluburi, să dea Dumnezeu să fie așa. De exemplu, și anul acesta am încasat pe Chiricheș peste 30.000 de euro din vânzare care s-a făcut în Italia, de la un club la altul. 

Și sperăm să mai vină încă o sumă de bani în perioada imediat următoare. Am ajuns la o înțelegere cu clubul italian să nu plătească toți banii într-o singură tranșă”, a spus Marin Condescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!