Vești bune despre Ianis Hagi! Antrenorul de Glasgow Rangers a anunțat când va reveni pe teren

Michael Beale Glasgow Rangers Ianis Hagi Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 17:39
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 17:49

După un an de pauză, în care a lipsit din cauza accidentării, Ianis Hagi este aproape de revenirea pe teren.

Accidentat pe 21 ianuarie 2022, când a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept, Ianis Hagi (24 ani) a lipsit un an de pe teren. Cu toate acestea, la finalul anului, Glasgow Rangers i-a oferit prelungirea contracului până în 2026. 

Noul antrenor al scoțienilor, Michael Beale, a oferit detalii noi cu privire la revenirea în echipă a lui Ianis Hagi, chiar înaintea partidei din Cupa Ligii, cu Aberdeen.

Pe 21 ianuarie se dispută meciul din Cupa Scoției, cu St. Johnstone, iar tehnicianul a dezvăluit că internaționalul român ar putea face parte din lot pentru acea confruntare.  

"Dacă totul decurge conform planului, îl veți vedea pe Ianis Hagi în meciul de pe teren propriu cu St Johnstone", a fost anunțul făcut de Michael Beale în cadrul unei conferințe de presă.

Ianis Hagi își dorea să devină arbitru 

Actualul fotbalist de la Glasgow Rangers a povestit episodul și a spus, mai în glumă mai în serios, căputea deveni arbitru. Ianis a făcut o incursiune în vremurile copilăriei, când îl avea partener la fotbal pe fiul lui Gică Popescu.

"Primisem de la domnul Crăciunescu niște cartonașe, fluierul, toate... Le foloseam când mă jucam cu Nico prin casă (n.r.: Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu). Era o cutie specială, nu știu, se deschidea!

Deci eu când le-am primit, am zis că ma fac arbitru. M-am dus la Nico și i-am zis că gata, hai să dăm drumul la fotbal că am cartonașe", a povestit Ianis Hagi, în timpul unei vizite la Muzeul Fotbalului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!