Veste uriașă pentru Radu Drăgușin! Englezii anunță că fundașul român va avea alt statut la Tottenham în următorul sezon

radu dragusin Ange Postecoglou Tottenham Stranieri Radu Drăgușin / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 14:50
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 14:51

Radu Drăgușin (22 de ani) a ajuns la Tottenham în iarnă, după ce londonezii au plătit aproximativ 30 de milioane de euro pentru fundașul echipei naționale.

Drăgușin a fost mai mult rezervă la Spurs în primele luni, dar pe final de sezon, Ange Postecoglu a decis să îi ofere mai multe minute, iar Drăgușin nu a dezamăgit.

Englezii anunță că Radu Drăgușin va fi titular la Tottenham în următorul sezon

Fundașul echipei naționale a avut prestații solide împotriva unor rivale precum Manchester City sau Newcastle, iar Ange Postecoglou s-a convins în privința lui.

Din acest motiv, HotspurHQ anunță că Radu Drăgușin se va bucura de un statut diferit în următorul sezon față de cel din stagiunea recent încheiată.  Englezii susțin că antrenorul australian va implementa la Tottenham un sistem cu trei fundași centrali, iar Radu Drăgușin nu va fi lipsi din primul ”11”.

Spurs va avea o apărare formată din Pedro Porro, Cristian Romero, Radu Drăgușin, Micky Van De Ven și Destiny Udogie.

Romero s-a descurcat excelent în dreapta într-un sistem cu trei fundași centrali, sub conducerea lui Conte. Destiny Udogie și Pedro Porro au evoluat ca fundași laterali la Udinese, respectiv Sporting. Viteza lui Van De Ven îl face un jucător care s-ar potrivi foarte bine în stânga, pentru că nu are nicio problemă să protejeze zone mari și să găsească spații.

Astfel, Drăgușin poate primi mai multe minute și ar putea fi apărătorul dominant dintre cei trei fundași centrali”, au scris englezii.

  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, conform Transfermarkt.

Florin Manea: ”Drăgușin nu pleacă nicăieri!”

În presa internațională, s-a vehiculat că Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham chiar în această vară, nemulțumit fiind de minutele primite la Spurs, iar una dintre posibilele destinații pentru fundașul central ar fi Napoli.

Totuși, Florin Manea a negat aceste zvonuri și a transmis clar că Radu Drăgușin va rămâne cu siguranță la Spurs.

Nu pleacă nicăieri. În fotbal nu există promisiuni, nicăieri. Nu poate să zică nimeni ce o să faci. El e acolo. Are șase ani contract, e bine. Nu vreau să vorbesc despre Radu, pentru că Radu e bine. Nu se mută, nu se schimbă, nu se nimic. Totul e în regulă. Se gândește la EURO”, a spus Florin Manea, conform Playsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!