Tottenham s-a decis în privința lui Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Florin Manea: ”În fotbal nu există promisiuni!”

radu dragusin Florin Manea Tottenham Stranieri Radu Drăgușin, fundașul lui Tottenham / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 16:17
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 16:17

Florin Manea a declarat în urmă cu o lună în presa italiană că Radu Drăgușin ar putea lua în considerare o despărțire de Tottenham, dacă nu va primi mai multe minute.

În ultimele meciuri ale lui Spurs din acest sezon, Ange Postecoglou a mizat mai mult pe serviciile românului, iar Radu Drăgușin nu a dezamăgit.

Radu Drăgușin rămâne la Tottenham

Fundașul naționalei României a avut prestații foarte bune, iar Ange Postecoglou a declarat că în următorul sezon Drăgușin va beneficia de mai multe minute pe teren.

Cu toate astea, în presa internațională, s-a vehiculat că Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham chiar în această vară, iar una dintre posibilele destinații pentru fundașul central s-a scris a fi Napoli. Totuși, Florin Manea a negat aceste zvonuri și a transmis clar că Radu Drăgușin va rămâne cu siguranță la Spurs.

Nu pleacă nicăieri. În fotbal nu există promisiuni, nicăieri. Nu poate să zică nimeni ce o să faci. El e acolo. Are șase ani contract, e bine. Nu vreau să vorbesc despre Radu, pentru că Radu e bine. Nu se mută, nu se schimbă, nu se nimic. Totul e în regulă. Se gândește la EURO”, a spus Florin Manea, conform Playsport.

Radu Drăgușin a ajuns la Tottenham în iarnă, în urma unui transfer de la Genoa, pentru care londonezii au plătit aproximativ 30 de milioane de euro.

Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin a fost titular la Tottenham în eșecul suferit în fața lui Manchester City, scor 0-2, în restanța din etapa cu numărul 34 din Premier League.

La finalul partidei, Ange Postecoglou a vorbit despre prestația fundașului român.

Cred că s-a descurcat foarte bine. Este un jucător bun, ne va folosi. Nu a avut prea multe șanse, dar prima parte a sezonului ar fi fost diferită dacă l-am fi avut pe Drăgușin”, a spus Ange Postecoglou.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!