Alexandru Mitrita Al Ahli new york city fc Stranieri

Veste SOC inainte de meciul Romaniei cu Islanda! Alex Mitrita ar fi plecat din MLS: a fost prezentat la o alta echipa! Unde s-ar fi transferat mijlocasul

Alexandru Mitrita (25 de ani) a plecat in februarie 2019 de la Universitatea Craiova la New York City, contra sumei de opt milioane de euro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2020, 10:09
Data actualizarii: Miercuri 07 Octombrie 2020, 10:41

Alexandru Mitrita este foarte aproape de a ajunge sub forma de imprumut la Al Ahli, formatie din Arabia Saudita. Vestea vine intr-un moment surprinzator, avand in vedere ca Mitrita este unul din cei mai importanti fotbalisti din echipa, reusind la ultima partida impotriva celor de la Inter Miami sa marcheze o dubla. 

Antrenorul lui Mitrita ar fi confirmat discutiile cu clubul arab, acestea fiind fara finalitate in acest moment:"Au existat discutii pentru Mitrita, dar nu este nimic finalizat. El este inca jucatorul lui New York City".

 

Totusi, conform jurnalistului Rabanal Safena, jurnalist afiliat Federatiei Arabe de Fotbal si al clubului Al Ahli, Mitrita ar urma sa ajunga in Arabia, acesta postand un videoclip de "bun-venit" pentru roman. 

In 49 de meciuri jucate la New York City, Mitrita a reusit sa marcheze de 18 ori si sa ofere sapte pase decisive. Romanul este cotat la suma de 5,5 milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!