FOTO ȘI VIDEO Un singur Mitriță e în Arabia Saudită! Supergol reușit de fotbalistul român pentru echipa lui Marius Șumudică

Alexandru Mitrita al-raed Marius Sumudica Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 18:18
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 18:30

Al-Raed se duelează cu Al Feiha în etapa cu numărul 13 din primul eșalon din Arabia Saudită.

Formația dirijată de Marius Șumudică, Al-Raed, a reușit să smulgă un rezultat de egalitate în ultimele momente ale primei reprize, grație lui Alexandru Mitriță (2-2), după ce Al Feiha conducea cu 2-1.

Un singur Mitriță e în Arabia Saudită! Supergol reușit de fotbalistul român pentru echipa lui Marius Șumudică

Fotbalistul român a primit o pasă de excepție pe poziție viitoare, nu a stat pe gânduri și l-a învins fără nicio problemă pe Stojkovic, restabilind egalitatea în minutele de prelungire (45+3).

Înainte de reușita lui Mitriță, Fouzair deschisese scorul pentru Al-Raed (minutul 36), însă Ruiz (minutul 41) și Pavkov (minutul 43) întorseseră soarta partidei în doar două minute.

Al-Raed, în această stagiune

În cazul în care Al-Raed învinge, gruparea lui Marius Șumudică va trece pe locul șapte, după Al-Fateh, dar cu două meciuri în plus față de respectiva echipă.

După 13 meciuri jucate, Șumudică a reobținut 16 puncte din 39 posibile. În acest sens, Al-Raed a înregistrat cinci victorii, un rezultat de egalitate și șapte înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!