Un roman, pe urmele lui Chivu: capitanul Romaniei U17 a semnat cu Ajax, dupa doi ani la una dintre academiile lui Arsenal

Un roman, pe urmele lui Chivu: capitanul Romaniei U17 a semnat cu Ajax, dupa doi ani la una dintre academiile lui Arsenal

Finala UEFA EURO 2016™, Portugalia - Franta, e duminica la ProTV, de la 22:00

Inca un pusti roman a prins un transfer tare in strainatate, avand sansa de a-si modela cariera si de a deveni un mare fotbalist. Dupa Vlad Dragomir, care a semnat deja un contract profesionist cu Arsenal, tanarul Ricardo Farcas si-a pus si el semnatura pe o intelegere cu Ajax Amsterdam.

In varsta de 16 ani, Ricardo Farcas, jucator nascut la Oradea, a semnat cu Ajax, dupa ce si-a petrecut ultimii doi ani la Arsenal Soccer School Greece, academie infiintata de Arsene Wenger.

Farcas este capitanul nationalei U17 a Romaniei si va fi cel de-al 5-lea roman care imbraca tricoul lui Ajax, dupa Chivu, Lobont, Mitea si Ogararu.

Ricardo Farcas a fost prezentat pe site-ul clubului si a scris si un mesaj pe Facebook: "Ajax Amsterdam, noua mea echipa! Multe multumiri familiei mele, lui Catalin Sarmasan si lui George Ogararu".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Raportul referitor la activitatea Avocatului Poporului, pe ordinea de zi a plenului Parlamentului
BRAT
Modifică setările cookies