Rusescu si-a gasit echipa, va fi imprumutat de Sevilla! Unde va juca in sezonul urmator

Raul Rusescu va juca in prima liga italiana in sezonul urmator. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 08:28
Data actualizarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 22:09

Rusescu a fost aproape de revenirea la Steaua, insa campionii nu au reusit sa ajunga la o intelegere cu FC Sevilla pentru imprumutul fostului golgheter al campionatului romanesc. 

Rusescu a mai negociat cu echipe din Turcia, insa acum e foarte aproape sa bata palma cu Palermo din Serie A. Calciomercato.it scrie ca italienii s-au inteles cu Sevilla pentru imprumutul romanului pe un sezon si au optiunea de cumparare definitiva a lui Raul cu 2 milioane de euro. 

Rusescu a fost imprumutat la Braga in returul sezonului trecut, insa portughezii nu au activat clauza de cumparare de 3 milioane de euro. 

Palermo e in plina campanie de achizitii, anunta Calciomercato. Antrenorul Iachini a primit trei mijlocasi zilele trecute, iar acum cauta solutii pentru atac. 

Echipa a promovat anul acesta in prima liga, iar Rusescu e vazut ca omul potrivit pentru sezonul urmator, datorita experientei sale. Palermo are doar doi atacanti in lot in acest moment, argentinianul de 20 de ani Paulo Bruno Dybala si uruguayanul Abel Hernandez de 23 de ani. Ambii vor debuta pentru sicilieni in acest sezon. 

"Sevilla si-a dat deja acordul pentru imprumut", scrie Calciomercato.it.

3 milioane de euro e cota lui Rusescu in acest moment

Modifică setările cookies