ULTIMA ORA | Ionut Radu, la Arsenal?! Impresarul sau a facut anuntul in presa italiana: "Sunt perspective interesante din toate punctele de vedere"

ULTIMA ORA | Ionut Radu, la Arsenal?! Impresarul sau a facut anuntul in presa italiana: "Sunt perspective interesante din toate punctele de vedere"

Ionut Radu, titular al nationalei U21 a Romaniei si al Genoai, este urmarit de Arsenal si Lyon, spune agentul sau.

Ionut Radu, portarul nationalei U21 a Romaniei, dar si titular al formatiei Genoa, care s-a salvat in-extremis de la retrogradarea din Serie A, poate prinde un transfer tare in aceasta vara. El a fost cedat in 2018 de Inter la Genoa in schimbul sumei de 8.000.000 euro, dar milanezii au pastrat o clauza de rascumparare in valoare de 12.000.000 euro. Ei cantaresc acum decizia, presa italiana notand ca l-ar putea cumpara pentru a-si asigura viitorul. Radu ar urma sa mai fie imprumutat un sezon.

Ionut Radu, urmarit de Arsenal


Crescenzo Cecere, impresarul lui Ionut Radu, a vorbit pentru FCInterNews.it, acesta dezvaluind ca portarul este urmarit si de Arsenal, dar si de Olympique Lyon. Crescenzo Cecere spune ca "Radu are o mare simpatie pentru Inter".

"El este la Genoa si mai are contract inca 2 ani acolo. Inter are dreptul de a-l rascumpara, iar daca va dori sa il exercite, noi vom discuta. Pentru moment, el ramane pe pozitii, chiar daca are o simpatie mare pentru culorile lui Inter.

Sunt si alte echipe interesate, inclusiv Lyon. Recent a fost si Arsenal. Este o perspectiva interesanta din toate punctele de vedere", a spus agentul lui Ionut Radu.

Radu a contribuit la salvarea Genoai de la retrogradare


Ionut Radu a aparat in 33 de meciuri poarta Genoai in sezonul recent incheiat al Serie A. El i-a luat locul veteranului Marchetti, in varsta de 36 de ani, care a inceput sezonul ca titular, dar a gafat si a fost scos rapid din echipa.

Genoa a incheiat sezonul din Serie A pe locul 17, cu 38 de puncte, la egalitate de puncte cu Empoli.VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT