Stranieri

Turcii anunta PLECAREA lui Il Luce de la Sahtior! Bombardamentele de la Donetsk distrug o echipa de sute de milioane

Criza din estul Ucrainei pare sa se adanceasca pe zi ce trece, iar negocierile dintre autoritatile ucrainiene si rebelii pro-rusi nu au ajuns pentru moment la niciun rezultat. Cu o intreaga regiune aflata sub tirul artileriei si sub gloantele rebelilor, Donbass poate ramane si fara unul dintre cele mai de pret simboluri - Sahtior.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 08:11
Data actualizarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 08:25

Mutata la Kiev din cauza razboiului, Sahtior se pregateste pentru un nou sezon al Ligii Campionilor alaturi de Mircea Lucescu, antrenor care si-a dat in vara acordul pentru a continua alaturi de formatia lui Rinat Ahmetov.

Totul se poate schimba insa intr-un timp foarte scurt, scrie presa din Turcia, care noteaza astazi ca ultimele probleme intampinate de oficialii clubului l-au determinat pe antrenor sa ia o decizie extrema.

Astfel, turcii spun ca Mircea Lucescu a decis sa paraseasca Sahtior dupa ce a realizat ca razboiul este departe de a se incheia. Anuntul vine la putin timp dupa ce mai multe grupari de rebeli au ocupat sediul clubului din Donetsk, iar stadionul Donbass Arena, una dintre "bijuteriile" din estul Europei a fost bombardat si devastat.

"Lucescu este in stare de joc dupa ce sediul clubului a fost ocupat si va parasi Sahtior Donetsk. Bombardarea stadionului si a cantonamentului au reprezentat primele semnale pentru el ca lucrurile nu se vor schimba", scriu turcii.

Presa din Turcia a mai vorbit in ultima perioada despre situatia de la Sahtior, jurnalistii de pe malul Bosforului spunand nu doar o data ca Mircea Lucescu va parasi echipa.

Turcii au mai spus in vara ca Mircea Lucescu a fost contactat de Galatasaray si Trabzonspor, insa a preferat sa ramana la Sahtior.

In contextul continuarii conflictului dintre ucrainieni si separatistii pro-rusi, Sahtior ar mai putea pierde si fotbalisti importanti. In vara, mai multi jucatori brazilieni, cumparati cu zeci de milioane, au refuzat sa se intoarca in Ucraina, insa acestia au fost convinsi chiar de Mircea Lucescu sa mearga la Kiev.

CITESTE SI

Modifică setările cookies