Transferul lui Contra s-a facut! Antrenorul, "Mos Craciun" pentru sefii lui Getafe, dupa ce le-a adus o suma importanta la buget

Transferul lui Contra s-a facut! Antrenorul, "Mos Craciun" pentru sefii lui Getafe, dupa ce le-a adus o suma importanta la buget

Transferul lui Cosmin Contra la Guangzhou R&F, in China, s-a facut, antrenorul urmand sa ia drumul Asiei in urmatoarele zile. Informatia a fost confirmata chiar de presedintele lui Getafe, care a dezvaluit si ce suma a incasat in schimbul antrenorului.

Cosmin Contra a primit de Craciun un transfer, acesta urmand sa ia drumul Chinei, pentru a ocupa banca tehnica a lui Guangzhou R&F. Antrenorul va fi remunerat cu peste 2 milioane de dolari anual in Asia si va avea si clauze importante de performanta, noua sa echipa avand obiective mari pentru anul viitor.

Daca tanarul antrenor a primit de sarbatori o mutare banoasa, fostul sau club, Getafe, poate lua o gura mare de oxigen. Presedintele Angel Torres a confirmat pentru Cadena SER mutarea lui Contra si a tinut sa-i multumeasca pentru ca a acceptat oferta.

Contra a fost la randul lui Mos Craciun pentru micutul club spaniol, aducandu-i in vistierie peste 4 milioane de euro, spune Angel Torres.

"Intreaga afacere dintre Getafe si Guangzhou se cifreaza la mai mult de patru milioane de euro, dar mai putin de cinci", a spus oficialul de pe Coliseum Alfonso Perez.

"Mi-au spus ca vor doi jucatori si antrenorul. Am vorbit cu ei, pentru ca pana la urma antrenorii si jucatorii muncesc acolo unde isi doresc. De aceea ii multumesc lui Cosmin ca a acceptat oferta si a ajuta clubul. Stiu ca el se simtea bine aici, a muncit din greu si a reusit sa duca Getafe inainte, intr-un moment delicat", a mai spus acesta.

Principalul nume vehiculat pentru banca tehnica a lui Getafe este, potrivit presei spaniole, Quique Sanchez Flores, antrenor care a mai trecut pe la micuta echipa din Primera si in urma cu aproape 10 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies