Tomas Rosicky dezvăluie ce se întâmplă cu Florin Niță, care nu a mai apărat de 10 luni: "El știa de multă vreme asta!"

Cehia florin nita Sparta Praga Tomas Rosicky Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Septembrie 2022, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 21 Septembrie 2022, 17:20

Florin Niță (35 de ani) nu a mai apărat la Sparta Praga din noiembrie 2021, iar portarul a ratat și convocarea la naționala României pentru acțiunea din această lună.

Niță a apărut ultima oară în echipa Spartei la un meci cu Slovacko (0-4), disputat pe 21 noiembrie 2021. Ulterior, a fost trecut pe banca de rezerve și mai apoi exclus din lot.

Tomas Rosicky: "Niță știa că poate să plece gratis, dar nu și-a găsit echipă"

Sparta Praga a ajuns acum să aibă nu mai puțin de cinci portari în lot, iar Florin Niță, în ciuda faptului că nu mai prinde lotul echipei, a rămas la formația din Cehia și după fereastra de mercato din vară. Impresarul Bogdan Apostu declara, în această vară, că îi va găsi o nouă echipă lui Niță, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Tomas Rosicky (41 de ani), fostul jucător al lui Arsenal, în prezent director sportiv la Sparta Praga, a acordat un interviu pentru presa din Cehia în care a atins și subiectul Florin Niță. Oficialul cehilor spune că portarul a primit permisiunea de a pleca gratis în vară, însă nu și-a găsit nicio echipă, astfel că a rămas sub contract cu Sparta, valabil până în iunie 2023.

"Avem cinci portari în lot. Știu, sunt mulți. Niță? Situația lui e simplă. După ce Brian (n.r - Brian Priske, antrenorul echipei) a spus că Niță nu mai este principala variantă de portar, el a primit permisiunea de a pleca. Nu și-a găsit o echipă, așa că este în continuare jucătorul nostru. Nu este nicio problemă.

Jucătorul știa de multă vreme că poate să plece. Noi nu l-am împiedicat în niciun fel și chiar i-am promis că nu vom solicita nicio sumă de bani", a declarat Tomas Rosicky, într-un interviu acordat pentru iSport.cz.

Bogdan Apostu spunea în iulie că Florin Niță va semna cu un club din străinătate

Impresarul Bogdan Apostu a vorbit pe 11 iulie la PRO Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, despre oferta pe care CFR i-a făcut-o lui Niță și despre faptul că portarul României va semna în străinătate.

„Oferta CFR-ului din punct de vedere financiar a fost foarte bună, doar că Niță este la echipa națională și e normal să aibă anumite pretenții.

Cel mai probabil, va semna cu o echipă din străinătate. Suntem în discuții cu mai multe echipe din afara României și spunem că va semna în următoarea săptămâna cu altcineva”, declara Bogdan Apostu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!