Ciprian Marica Cosmin Contra Getafe Stranieri

Spania il lauda pe Marica: "A inscris un GOLAZO si a salvat-o pe Getafe de la retrogradare!" Si-a facut selfie imediat dupa meci

Getafe a castigat cu 2-1 meciul cu Rayo si s-a salvat de la retrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Mai 2014, 22:19
Data actualizarii: Duminica 18 Mai 2014, 22:30

"Ciprian a salavat-o pe Getafe!", este titlul dat de cotidianul Marca. Cele doua goluri ale romanului o pastreaza pe echipa lui Contra in Primera Division. Imediat dupa meci, romanul si-a facut un "selfie", chiar pe terenul din Vallecano.

Laudat si de As

Si jurnalistii de la As au laudat performanta romanului. "Gol perfect al lui Ciprian Marica. Romanul a ramas singur si a sutat perfect. Ruben nu a mai putut face nimic

"Vrem sa fim in primii 10"

 “O victorie muncita, o victorie pentru care am suferit foarte mult, dar meritata. E o victorie mare. Ciprian a facut un meci enorm, a ajutat echipa sa ramana in prima divizie.

Inainte de aceste ultime 5 etape, nimeni nu ne dadea vreo sansa, dar am crezut în băieți. Este meritul lor. Am evoluat din ce in ce mai bine si am ajuns sa depindem de noi in ultima etapă. Rayo este foarte puternica pe teren propriu, dar s-a vazut că Getafe merita sa ramana in Primera.

Vrem sa facem o echipa puternica pentru sezonul viitor si sa fim in primele 10 echipe ale campionatului”, a spus Contra la Dolce Sport.

 

 

Modifică setările cookies