The Guardian Gigi Becali Said Done Fotbal intern

Imaginea anului in The Guardian a venit via www.sport.ro! Cea mai tare cearta a fost in Liga 1, Gigi Becali i-a amuzat teribil

Englezii de la The Guardian au facut topul celor mai tari faze, replici, demiteri si evenimente ce au avut loc in acest sezon in fotbal! Cea mai tare imagine e preluata de pe site-ul www.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Mai 2014, 21:24
Data actualizarii: Duminica 18 Mai 2014, 21:22

 

Premiile sezonului la rubrica 'Said & Done'

Englezii de la The Guardian preiau in fiecare saptamana momentele care i-au impresionat sau amuzant in lumea fotbalului si nu numai in rubrica 'Said & Done'. Patronul Stelei, Gigi Becali, este unul dintre obisnuitii acestei rubrici.

Cum sezonul in Premier League s-a terminat, cei de la The Guardian au alcatuit si topul! La categoria "cel mai brav efort", cei de la The Guardian citeaza www.sport.ro pentru un articol din luna februarie! Este vorba despre marcajul facut pe un stadion din judetul Timis in Liga 'onoare'. "Asemenea marcaj haotic ar distruge orice tehnologie pentru linia portii" comenteaza amuzati englezii.

De asemenea, cea mai tare dezbatere la TV vine din Liga 1 - fostul patronul al Vasluiului, Adrian Porumboiu, s-a certat cu presedintele Astrei, Dinu Gheorghe. Jignirile celor doi au depasit cu mult limita.

DIn acest top nu putea lipsi Gigi Becali. El castiga la categoria "cea mai buna perspectiva". Ei povestesc despre faptul ca Gigi Becali, cel care conduce Steaua desi se afla dupa gratii, va lucra la Academia Hagi si preiau o declaratie a lui Becali: "Voi fi in continuare un leu, dar unul bland. Un leu calm, bun - nu mai zgarii, nu mai musc, nu mai latru deloc"

Modifică setările cookies