Erik Ten Hag a vorbit in premiera de transferul lui Razvan Marin! Cand i-a impresionat romanul pe cei de la Ajax: "De atunci il urmarim!"

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Martie 2019, 18:50

	Erik Ten Hag a vorbit in premiera de transferul lui Razvan Marin! Cand i-a impresionat romanul pe cei de la Ajax: "De atunci il urmarim!"

Razvan Marin va fi cumparat de Ajax de la Standard Liege cu 12 milioane de euro.

Transferul lui Razvan Marin la Ajax Amsterdam este aproape finalizat. Lipseste doar anuntul oficial - antrenorul echipei, Erik Ten Hag, a fost intrebat de Razvan Marin si a confirmat ca si-l doreste la echipa.

"Este foarte dinamic si un adevarat jucator de legatura" a spus Ten Hag in conferinta de presa de dinaintea derby-ului din weekend cu PSV!

Antrenorul lui Ajax a confirmat faptul ca mijlocasul roman le-a atras atentia in meciul direct dintre Ajax si Standard Liege din preliminariile UEFA Champions League din acest sezon. "Dupa acele meciuri am continuat sa-l urmarim" a mai spus Ten Hag.

Ajax o va intalni pe Juventus in sferturile UEFA Champions League, insa lupta si pentru titlu: "Este adevarat ca avem o lupta pe 2 planuri. Marc Overmars este cel care se ocupa de transferuri si contracte. E o veste foarte buna ca Onana (portarul lui Ajax) si-a prelungit contractul" a mai spus Ten Hag.

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies