Olandezii i-au luat interviu lui Mitea dupa anuntul transferului lui Razvan Marin la Ajax! Cum l-a descris: "Toata lumea e convinsa de asta!"

Olandezii i-au luat interviu lui Mitea dupa anuntul transferului lui Razvan Marin la Ajax! Cum l-a descris: "Toata lumea e convinsa de asta!"

Razvan Marin va deveni al 5-lea jucator roman care evolueaza pentru Ajax Amsterdam in ultimii 20 de ani.

Ajax Amsterdam este gata sa plateasca 12 milioane de euro pentru Razvan Marin. Mijlocasul roman de 22 de ani le calca pe urme lui Cristi Chivu, Bogdan Lobont, Nicolae Mitea si George Ogararu, cei care au evoluat pentru Ajax in "epoca moderna".

Cei de la Ajax Showtime l-au contactat pe Nicolae Mitea pentru a afla mai multe lucruri despre noua achizitie a echipei antrenate de Erik Ten Hag: "Nu cred ca putem spune deja daca Marin va reusi la Ajax. Are o tehnica foarte buna, dar si un sut foarte bun.

In Romania, toata lumea este convinsa ca Marin este un jucator foarte bun. Un transfer la Ajax va fi extrem de important pentru el personal, dar si pentru cariera lui. Toata lumea din Romania este convinsa de acest lucru.

Chiar e un jucator foarte talentat, dar e si foarte tanar. Nu poti spune dinainte daca un jucator va avea succes, insa Ajax stie ce face. Se concentreaza pe un jucator, il analizeaza bine de tot si daca decide sa-l aduca, nu prea gresesc" a declarat Mitea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică în Guvern. Surse: USR-PLUS vrea ca și premierul să fie evaluat, nu doar miniștrii săi
BRAT
Modifică setările cookies