Declaratie incredibila despre Razvan Marin! "12 milioane? Nu am vazut nimic special la el" Cine a pus tunurile pe mijlocasul roman!

Declaratie incredibila despre Razvan Marin! "12 milioane? Nu am vazut nimic special la el" Cine a pus tunurile pe mijlocasul roman!

Presa din Olanda scrie ca Razvan Marin va fi cumparat de Ajax Amsterdam.

Conform cotidianului De Telegraaf, Razvan Marin ar urma sa plece la Ajax Amsterdam pentru 12 milioane de euro. Olandezii cauta un inlocuitor pentru Frenkie De Jong, mijlocas transferat la FC Barcelona.

Nu toti sunt, insa, impresionati de transferul romanului. Vadis Odjidja, jucatorul lui Gent, considera ca suma vehiculata este mult prea mare pentru ce ar putea sa ofere Razvan Marin.

"Am inteles ca vor sa plateasca 12 milioane de euro pentru el? Daca te gandesti ca au platit deja 10 milioane pentru Bande van Mechelen, atunci da. Dar altfel? Nu. Cand am jucat impotriva lui nu am vazut nimic special la el", a spus Vadis pentru Het Niewsbald.

Mijlocasul lui Gent nu s-a oprit aici, spunand ca Barcelona a platit o suma mult prea mare pentru Frenkie De Jong.

"Nici pe Frenkie De Jong nu as fi platit 75 de milioane de euro. Dar asa este fotbalul acum. De Jong este foarte bun, iar lui Marin ii va fi foarte greu sa il inlocuiasca", a concluzionat Vadis Odjidja.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a eliminat restricția de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca în România
BRAT

Modifică setările cookies