Stranieri

Tătărușanu, lăudat după victora Milanului cu Verona! Nota primită de portarul român 

AC Milan s-a impus în etapa a opta din Seria A, câștigând cu Verona, 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 13:45
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 13:55

AC Milan a întâlnit-o pe Verona în etapa a opta din campionatul Italiei. Cum Mike Maignan (26 ani) a suferit o intervenție chirurgicală la mână, Ciprian Tătărușanu (35 ani) a fost alegerea lui Stefano Pioli pentru acest meci. 

Românul a avut o sarcină dificlă cu Verona. La sfârșitul primelor 45 de minute, oaspeții conduceau cu 2-0. Însă „rossoneri” au revenit spectaculos, iar reușitele lui Giroud, Kesie și autogolul lui Gunter au făcut ca scorul să fie 3-2 pentru Ibrahimovic&com.

  • Tătărușanu

Însă, evoluția lui Tătărușanu a fost apreciată, iar tuttomercatoweb l-a notat cu 6.5, precizând că românul nu a fost vinovat la cele două goluri încasate. 

Tătărușanu a avut toți ochii îndreptați asupra lui, dar a răspuns bine și în primele minute a salvat șutul lui Ilic. Sârbul a tras în diagonală, dar românul a pus decisiv piciorul.

A fost aproape să intervină la golurile marcate de Caprari și Barak, din penalty. Nu are nicio vină la golurile încasate. Și-a salvat echipa în trei rânduri”, au scris jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com. 

Ultimul meci pentru portarul român a fost în urmă cu un an. Pe 26 octombrie 2020, Tătărușanu era integralist în remiza cu AS Roma, 3-3. 

În urma acestui succes, AC Milan a urcat pe primul loc în Serie A, cu 22 de puncte după 8 etape, cu un punct peste Napoli, care are un meci mai puțin. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies