Tatarusanu a facut un meci urias cu Barcelona, italienii au numai cuvinte de lauda: "Neto e amintire, Tatarusanu e decisiv"

Tatarusanu a facut un meci urias cu Barcelona, italienii au numai cuvinte de lauda: "Neto e amintire, Tatarusanu e decisiv"

Tatarusanu a facut un meci mare in fata Barcelonei, iar Fiorentina s-a impus cu 2-1 in meciul cu detinatoarea Ligii Campionilor.

Fiorentina s-a impus cu 2-1 in meciul amical disputat in fata Barcelonei, iar Ciprian Tatarusanu a fost unul dintre cei mai buni oameni ai echipei lui Paulo Sousa.

Vazut ca titular dupa plecarea brazilianului Neto la Juventus, Ciprian Tatarusanu a demonstrat ca merita cu varf si indesat acest post, romanul blocandu-i pe jucatorii detinatoarei Ligii Campionilor.

Tatarusanu a luat un gol de la Luis Suarez, dar i-a facut viata grea acestuia in alte faze grele, fiind acum laudat de jurnalistii italieni.

Astfel, specialistii din Peninsula vorbesc acum la superlativ despre fostul portar al Stelei, spunand ca Neto este doar o amintire si ca Tatarusanu va fi un om extrem de important pentru Fiorentina lui Paulo Sousa in noul sezon.

Tuttomercatoweb noteaza ca "victoria de senzatie a Fiorentinei in fata Barcelonei este meritul lui Ciprian Tatarusanu, care a blocat poarta".

Tatarusanu il va avea ca rezerva in noul sezon pe Luigi Sepe, jucator sosit de la Napoli. Italianul va trebui sa se multumeasca cu aceasta postura, daca Tatarusanu isi continua forma, mai spun italienii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies