SUPERFOTO: Dorinel va juca pe CEL MAI FRUMOS stadion din Estul Europei! MILIARDARII rusi arunca KUBANII intr-o BIJUTERIE de stadion!

Autor: Sport.ro
Marti 11 Iunie 2013, 17:21

	SUPERFOTO: Dorinel va juca pe CEL MAI FRUMOS stadion din Estul Europei! MILIARDARII rusi arunca KUBANII intr-o BIJUTERIE de stadion!

Proiect fabulos demarat de rusii de la Kuban, noua echipa a lui Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a confirmat ieri intelegerea pe patru ani pe care a perfectat-o cu rusii de la Kuban Krasnodar, fosta echipa a lui Dan Petrescu, acolo unde va avea un buget de transferuri nelimitat, dupa cum a spus chiar el.

Pe langa salariul imens oferit de rusi - 8 milioane de euro in 4 ani, dar si pe langa bugetul de transferuri, bogatii de la Krasnodar ii mai fac o surpriza placuta fostului campion al Romaniei, acestia urmand sa demareze constructia unui nou stadion.

Mai mult, acestia au prezentat pe site-ul oficial mai multe scheme cu viitoarea arena din Krasnodar, arena a carei costuri se vor ridica probabil la cel putin o suta de milioane de euro.

Pe langa fotografiile publicate pe site-ul oficial al clubului, fckuban.ru, acestia au dezvaluit si cateva dintre caracteristicile noii arene, aceasta urmand sa aiba o capacitate de 46300 de locuri si o suprafata totala de 131,965 metri patrati; urmand de asemenea sa fie construit in centrul unui complex sportiv ce va include si sali de sport, bazine de inot, cafenele, fast-fooduri si supermarketuri.

Cea mai interesanta parte a proiectului este insa, de departe, legata de acoperisul stadionului, care va arata ca o coroana, exact din cauza acestei caracteristici stadionul urmand sa se numeasca "Crown of Kuban".

VEZI FOTO IN GALERIA DE MAI JOS!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT