Liga 1

SOCOTEALA lui Copos: "Activele sunt de 10 milioane, creantele sunt de 4 milioane, 6 raman in FAVOAREA cumparatorilor!" Iata traducerea cifrelor:

Copos a clarificat situatia financiara a Rapidului, inainte de vanzarea vehiculata catre Cristescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2013, 15:50
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2013, 15:50

Copos a spus Mediafax care sun cifrele in jurul carora se invarte tranzactia catre un eventual nou sponsor, care poate fi Nicolae Cristescu:

"Toate activele clubului Rapid in momentul de fata sunt de circa zece milioane de euro. Iar aici nu este inclusa valoarea simbolurilor, insemnelor, palmaresului, culorilor, care este nepretuita. Iar noi cedam totul, palmares, simboluri si asa mai departe. Societatile din grupul nostru preiau de asemenea un credit de 1,9 milioane de euro, astfel ca noii investitori vor avea de achitat creante in valoare de 4 milioane de euro.

Pentru ca pana la 30 mai 2012 toate creantele clubului sunt de 4 milioane. In consecinta, avand in vedere ca activele se ridica la 10 milioane, iar creantele sunt de 4, raman 6 milioane in favoarea cumparatorilor", a spus George Copos.

El a adaugat ca aceste creante nu trebuie achitate imediat de cumparatorii clubului. "Dansii preiau creantele, dar acestea nu trebuie achitate imediat. Cele patru milioane pot fi platite in 4 ani", a mai spus patronul celor de la Rapid.

"Sunt mai multe persoane care vor prelua clubul. Sunt niste oameni deosebiti, si domnul Nicu Cristescu si ceilalti. Nu pot sa le dau numele, dar iubesc foarte mult Rapidul", a recunoscut Copos.

Creante inseamna: datorii, adica un drept al creditorului (Copos) de a cere debitorului (viitorii actionari) o suma de bani conform unei obligatii comerciale.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies