Super lovitura de 9 mil euro data de Olaroiu: L-a luat pe cel mai bun mijlocas al momentului in Brazilia, dorit de Milan si United

Super lovitura de 9 mil euro data de Olaroiu: L-a luat pe cel mai bun mijlocas al momentului in Brazilia, dorit de Milan si United

Cosmin Olaroiu a reusit un transfer surprinzator la Al Ahli Dubai.

ESPN anunta ca Al Ahli Dubai a reusit sa-l transfere pe brazilianul Everton Ribeiro, mijlocasul lui Cruzeiro, considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi din Brazilia in acest moment.

Fotbalistul a semnat un contract pe 4 ani cu formatia lui Cosmin Olaroiu, desi sustine ca a fost dorit si de Manchester United, AC Milan si AS Monaco. 9 milioane de euro pentru 60% din drepturile pe Everton Ribeiro este suma platita de Al Ahli.

"Am avut discutii cu Manchester United, AS Monaco si AC Milan, dar nu s-au ridicat la nivelul pretentiilor celor de la Cruzeiro. Am ales sa vin aici pentru proiectul lor de a deveni cel mai bun club din Asia si din Liga Campionilor Asiei. Desi am fost dorit in Europa, asta a fost cea mai atragatoare oferta", a declarata acesta dupa ce a semnat.

Mijlocasul de 25 de ani a strans 3 selectii pana in prezent la nationala Braziliei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Fără vaccinare nu putem ieşi din pandemie. Gradual se vor ridica măsurile
BRAT
Modifică setările cookies