"De Amorim trebuie sa demonstreze ca la Steaua i s-a facut o nedreptate!" Sumudica este aproape sa-l transfere si pe Grozav! Ce spune despre Ionita

Marius Sumudica Kayserispor William de Amorim Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Ianuarie 2018, 11:26
Data actualizarii: Joi 04 Ianuarie 2018, 11:42

Sumudica vrea sa dea lovitura in Turcia.

Marius Sumudica intareste echipa pentru a doua parte a campionatului - dupa venirea lui De Amorim, Kayseri insista si pentru Gicu Grozav. In ceea ce il priveste pe Alexandru Ionita II, Marius Sumudica a raspuns clar cand a fost intrebat despre un posibil transfer: "Nu!"

"A fost un sezon de exceptie, vom vedea ce se va intampla, returul e mereu mai greu.

Il asteptam sa vina (pe De Amorim). Sa faca testul medical si sper ca luni sa il am la pregatire in Antalya. E un jucator pe care mi-l doresc. (Grozav) si-a dat acordul sa ramana in Turcia, vom vedea ce se va intampla, momentan nu pot sa va dau mai multe detalii pentru ca ce se intampla? In Turcia....sunt 14 locuri de straini, va trebui sa renunt la unii jucatori si in acelasi timp sa ii platesti ca sa plece si apoi sa aduci altii pe care sa ii platesti.

Nu sunt nici eu nici Guardiola, nici Mourinho , nu sunt nici cine stie ce psiholog, eu am incredere in el. Stiu ce poate Wili, eu i-am intins o mana, acum mingea e la el in teren. Si el trebuie sa demonsteze ca ce i s-a intamplat la Steaua a fost o nedreptate.

Pe mine cel mai mult ma intereseaza sa ne clasam in primele opt, ceea ce eu am declarat in momentul in care am vazut nivelul lotului pe care il conduc. Acum vom vedea. Ei acum deja isi doresc locul 5, ceea ce ar insema calificarea intr-o grupa europeana" a spus Marius Sumudica pentru Pro TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!