Vlad Chiriches Napoli Steaua Stranieri

Steaua deschide sampania, o afacere secreta iese acum la iveala: "Primim bani de pe urma plecarii lui Chiriches la Napoli"

Transferul lui Vlad Chiriches la Napoli s-ar putea oficializa chiar in aceasta seara. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2015, 19:20
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2015, 19:34

Transferul lui Chiriches la Napoli e o problema de ore, iar Steaua are motive de bucurie. Conform presedintelui Valeriu Argaseala, Steaua va primi un procent de pe urma acestei tranzactii.

Vlad Chiriches va efectura in aceasta seara vizita medicala, iar contractul s-ar putea semna pana la miezul noptii, anunta italienii. DETALII AICI

Argaseala stie ca transferul nu mai poate pica, dupa ce toate partile s-au inteles, si spune ca Steaua are de castigat de pe urma acestei mutari, fara sa precizeze care este procentul pe care Tottenham va trebui sa il trimita la Bucuresti.

"Evident ca mi-ar fi placut sa se intoarca la Steaua, insa cred ca el a ajuns deja la un nivel european destul de ridicat si acolo aerul este ceva mai tare."

"Este foarte bine ca s-a mutat la Napoli pentru ca in felul asta si noi mai castigam niste bani de pe urma acestui transfer", a spus Valeriu Argaseala pentru ProTV.

Modifică setările cookies