Steaua Ciprian Marica Victor Becali Stranieri

OFICIAL: Marica are sanse MICI sa mai vina la Steaua! Anuntul de ULTIMA ORA facut de impresarul sau:

Marica si Steaua incepe sa fie o poveste cu final previzibil. Exista discutii, insa lucrurile sunt departe de a se rezolva.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 August 2013, 17:12
Data actualizarii: Joi 29 August 2013, 17:12

Reghecampf a spus ieri ca Marica este un jucator bun pentru Steaua, mai ales datorita experientei sale, statutului de om de Nationala si pentru faptul ca Steaua are mare nevoie de un asemenea om in atacul cu care vrea sa faca puncte in Liga.

"Despre Marica am vorbit cu patronul echipei. Am vorbit si eu si Ana de mai multe ori cu el, dar trebuie sa mai asteptam. Vorbim despre un jucator cu experienta, care ne-ar ajuta enorm in Liga si s-ar ajuta si pe el daca ar juca in Champions League.

Mie genul asta de jucator, de forta, atletic, imi place mult. Marica e un jucator bun, ar fi lovitura daca ar veni. Marica vrea multi bani, ramane de vazut daca pana la finalul mercato vom reusi sa stabilim ceva. E titular la echipa nationala, e un jucator extrem de valoros", spunea Reghecampf.

Astazi, a intrat in joc si impresarul sau, Victor Becali:

"Marica isi doreste ceva mai bun. Este foarte greu sa ajunga la Steaua. El are oferte consistente din strainatate, de care e greu sa te aproprii in Romania. In zilele urmatoare vom afla unde va merge. Este util pentru nationala, dar este important sa se pregateasca intr-un cadru organizat, intr-o echipa", a spus agentul sau pentru SportTotal FM.

Trebuie spus ca dupa despartirea de nemti, Marica a ramas o varianta pentru Nationala, chiar daca se antreneaza cu Dinamo si nu si-a gasit inca o echipa. Cum mai e putin pana la finalul perioadei de mercato, urmatoarele zeci de ore sunt decisive pentru viitorul sau.

Modifică setările cookies