Silviu Lung Echipa Nationala Kayserispor Stranieri Silviu Lung nu exclude o eventuală revenire în România: ”Am mai vorbit, cu diverși patroni”

Silviu Lung jr., despre retragerea de la echipa națională: ”La ultima convocare se schimbaseră foarte multe!”

Silviu Lung jr. a fost mult timp rezerva lui Ciprian Tătărușanu la echipa națională de fotbal.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 17:14
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 17:48

Portarul lui Kayserispor a ajuns la 32 de ani și este titular la echipa de pe locul 16 din Turcia. Fiul celebrilului Silviu Lung nu mai vine la echipa națională, iar decizia retragerii a fost explicată de acesta.

"Decizia de a mă retrage a venit treptat. Am luat decizia de a mă focusa pe tot ceea ce înseamnă echipa de club. Nu a fost nicio supărare, nimic. Totul a venit normal, nu a fost nicio ceartă cu nimeni.

M-am simțit foarte bine, am fost convocat constant, în ultimii 10 ani. A fost un grup foarte frumos. La ultima convocare se schimbaseră foarte multe, toți băieții, grupul. M-am gândit că cel mai bine este să mă concentrez pe echipa de club. Atât timp cât o să mă simt bine și o să am plăcerea de a juca, nu se pune problema să mă las.

Aș vrea să joc până la 40 de ani. Nu privesc ceea ce fac ca pe un job, încă am pasiunea asta, plăcerea asta. Atât timp cât am pasiunea asta, nu mă gândesc la retragere. Aș vrea să continui în străinătate. Asta este prioritate", a spus Silviu Lung Jr., conform AS.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!