CSA Steaua, reacție după ce Poli Timișoara s-a plâns de dezastrul făcut de jucători la vestiar

csa steaua Poli Timisoara Liga 2
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 16:30
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 16:42

CSA Steaua a pierdut duelul cu Poli Timișoara, din deplasare, scor 1-2.

Etapa a 15-a din Liga a doua le-a adus, față în față, pe CSA Steaua și Poli Timișoara. În Banat, jucătorii lui Oprița au condus aproape toată partida, dar s-au văzut învinși după un final de foc.

Supărați pe soarta meciului, jucătorii CSA-ului au distrus vestiarul stadionului din Timișoara, făcând praf masa de masaj. După meci, Poli Timișoara a publicat imagini din vestiar, iar acum a venit răspunsul celor de la CSA Steaua, printr-un comunicat al AS47.

"Ca suporteri steliști, nu ne pică bine nici rezultatul, dar nici atitudinea jucătorilor Stelei atât din timpul meciului, cât și de după meci!

Am fi vrut ca jucatorii noștri să își arate nervii și energia pe teren, dar au făcut-o, rușinos, doar în vestiar!

Rușinos este și compartamentul echipei gazdă, care, pentru puțină faimă trecătoare, a publicat acele imagini, imagini ce ar putea fi regăsite la mai toate cluburile, indiferent de competiția unde evoluează. Noi știam că sunteți #unclubdiferit, dar se pare că ne-am înșelat...

Prin urmare, ca întotdeauna, suporterii sunt primii care reacționează și care apără real și activ imaginea clubului Steaua București, astfel, dorim să îi informam pe conducătorii clubului Politehnica Timișoara că așteptăm devizul de plată pentru masa de masaj distrusă (sau nu de noi) pentru a achita suma aferentă.

Suma va fi achitată împreună cu jucătorii Stelei, astfel: 50% AS47 și 50% jucătorii. Feedback pentru cei de la Politehnica Timișoara, Consiliul Judeţean Timiş (detalii care nu vin doar de la jucătorii noștri):

- mobilierul abia stă în picioare, unul era chiar sa cada peste unul dintre jucători. Ar fi păcat să se intâmple o tragedie.

- în vestiar nu există nici un coș de gunoi

- la baie nu exista hartie și nici nu curge apa

- doar doua dușuri sunt funcționale și acestea sunt pline de rugină.

- masa era rupta de dinainte", este comunicatul AS47.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!