Sfătuit să poarte negocieri cu mama lui Denis Alibec, Becali a reacționat imediat: "E rușinos"

Denis Alibec FCSB Gigi Becali Stranieri Denis Alibec
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 21:50
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 21:50

Gigi Becali a anunțat la scurt timp după ce FCSB a devenit campioană că are de gând să-și facă echipă stelară, iar unul dintre jucătorii despre care a susținut că îi vrea la echipă a fost Denis Alibec.

Se pare, însă, că mama fotbalistului s-a opus mutării, iar atacantul i-a ascultat sfatul și a respins oferta lui Becali.

Patronul campioanei a fost sfătuit să negocieze direct cu mama lui Alibec pentru a o convinge să-l lase să semneze cu FCSB, însă latifundiarul din Pipera a considerat că un astfel de gest ar fi "rușinos", motiv pentru care "și-a luat gândul" de la atacantul de 33 de ani.

Gigi Becali și-a luat gândul de la Denis Alibec

"Eu mi-am cam luat gândul, am înțeles că nu-l lasă maică-sa. Mi-a spus cineva și aseară să vorbim cu maică-sa, am zis 'hai, mă, e rușinos, vorbim cu mamele jucătorilor?'.

Bravo lui, înseamnă că-și iubește părinții. Pentru mine e rușinos să negociez cu mamele jucătorilor ca să vină jucătorul la mine", a spus Gigi Becali, la Digisport.

În momentul de față, Denis Alibec este legitimat la Muaither SC, pentru care a marcat cinci goluri în 21 de partide și a oferit patru pase decisive.

Convocat la națională în perspectiva Campionatului European din Germania, Denis Alibec va rămâne fără echipă la finalul lunii iunie.

  • 700.000 de euro este cota de piață a atacantului central, potrivit site-urilor de specialitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!