Sergiu Hanca s-a decis in privinta viitorului sau: "Am ajuns la o intelegere. Cred ca am luat cea mai buna decizie!" Din ce campionat a primit oferta

Sergiu Hanca s-a decis in privinta viitorului sau: "Am ajuns la o intelegere. Cred ca am luat cea mai buna decizie!" Din ce campionat a primit oferta

Sergiu Hanca a primit o oferta dintr-un campionat tare din Europa.

Sergiu Hanca (28 de ani) a semnat prelungirea contractului cu polonezii de la Cracovia pana in 2025. Fotbalistul roman a declarat ca a avut o oferta din Franta, insa a decis sa nu ii dea curs si sa ramana in campionatul Poloniei. 

Hanca se simte iubit si apreciat la echipa sa, alaturi de care isi doreste sa castige cat mai multe trofee:

”Ieri am ajuns la o intelegere. Cred ca am luat cea mai buna decizie. Agentii cu care lucrez au avut niste oferte tentante pentru mine, dar de fiecare data cand au fost prezentate la club ei au respins orice oferta. Au transmis ca nu sunt de vanzare pentru ca clubul este intr-o continua evolutie, eu sunt un pilon important si nu vor sa ma vanda cu orice pret.

Am avut din Franta. Imi doream sa iau cea mai buna decizie, ma gandeam sa fac o schimbare dar am stat si m-am gandit la mai multe lucruri. Din punct de vedere financiar, cei de aici au incercat sa ma faca fericit, astfel incat sa nu simt diferenta fata de ce aa fi castigat acolo.

Am ajuns la o intelegere. Aici sunt foarte iubit, respectat, lucrurile merg perfect. Se investesc tot mai multi bani. Proiectul este pe mai multi ani si vrem sa castigam mai multe trofee”, a declarat Sergiu Hanca pentru DigiSport.

1 milion de euro este cota de piata a lui Hanca, conform Transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul prin care Poliția Română vrea să stopeze carnagiile de pe șosele. Sancțiuni dure pregătite pentru șoferi
BRAT
Modifică setările cookies