SECRETUL lui Cosmin Olaroiu: le-a cerut seicilor o investitie de marca! Cati bani incaseaza, de fapt, Oli in Emirate:

SECRETUL lui Cosmin Olaroiu: le-a cerut seicilor o investitie de marca! Cati bani incaseaza, de fapt, Oli in Emirate:

Cosmin Olaroiu este unul dintre cel mai bine platiti antrenori din lume.

Potrivit celor de la Sport360, romanul care o antreneaza pe Al-Ahli incaseaza 5 milioane de dolari pe an, suma cu care se situeaza pe locul 8 in topul celor mai bine platiti din lume.

Merita banii din plin, dupa cum suna si concluzia celor de la Sport360. Ei spun ca Olaroiu are si tehnici speciale de antrenament si monitorizare, investitii care nu se regasesc peste tot, nici macar la toate marile echipe din Europa de Vest.

"Nici macar cel mai bun antrenor din lume n-ar putea ghida cu succes o echipa de pe margine, in timpul meciului, daca echipa respectiva n-a fost bine antrenata in saptamana dinaintea jocului. Si, din acest punct de vedere, Cosmin Olaroiu isi justifica din plin salariul colosal.

Rivalii au sarit de bucurie, atunci cand Olaroiu a fost suspendat. Din pacate pentru ei, romanul isi face cea mai buna treaba pe terenul de antrenament, nu stand pe banca", a remarcat jurnalistul Kenny Laurie.

Petrescu a facut pasul de la Al-Ain dupa doua campionate la rand castigate. Mutarea a fost controversata, iar fostii sai sefi l-au acuzat ca a incalcat regulamentele, au cerut suspendarea si daune de milioane de euro.

In cele 22 de partide in acest sezon, Olaroiu a stat pe banca doar in 10, in rest fiind obligat sa ia loc in tribuna, din cauza suspendarii.

Inainte de primul fluier al unui joc, un colaborator monteaza o camera in tribune, o conecteaza la calculator si, cu ajutorul imaginilor, le ofera antrenorilor toate datele despre meci si despre evolutia fiecarui fotbalist in parte. Acest sistem nu exista in Liga I, desi e folosit la marile grupari din Occident. Clubul Al-Ahli a platit in jur de 23.000 de lire sterline pentru aceasta tehnologie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies