Ciprian Tatarusanu AC Milan mike maignan Stranieri

Schimbare de situație la AC Milan: „Ar fi corect să-i prezentăm scuzele lui Ciprian Tătărușanu!” 

Ciprian Tătărușanu a primit o veste îmbucurătoare din partea suporterilor lui AC Milan. 

Mihnea Stefan
Data publicarii: Miercuri 22 Martie 2023, 17:14
Data actualizarii: Miercuri 22 Martie 2023, 17:15

În acest sezon, Ciprian Tătărușanu (37 ani) a profitat de accidentarea lui Mike Maignan (27 ani) de la jumătatea lui septembrie 2022. Francezul transferat de la LOSC Lille, pentru 15 milioane de euro, în vara lui 2021 a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la mâna stângă, operația făcându-l indisponibil până în februarie 2023. 

Suporterii lui AC Milan și-au schimbat părerea despre Ciprian Tătărușanu

În tot acest timp, Stefano Pioli (57 ani) a mizat pe Criprian Tătărușanu. În mare parte, portarul român s-a achitat bine de sarcini. Numai că, AC Milan a pierdut lupta cu locurile fruntașe, iar tot mai mulți suporteri l-au acuzat pe fostul goalkeeper al FCSB-ului pentru seria proastă de rezultate. Aparent, situația nu s-a îmbunătățit nici după revenirea lui Mike Maignan, iar, în cele din urmă, o bună parte a fanilor de pe San Siro a ajuns la concluzia că nu Ciprian Tătărușanu era vinovat pentru realizările modeste ale lui AC Milan. 

„A fost un moment, chiar destul de lung, când majoritatea suporterilor rossoneri îl idenficau pe portarul de rezervă, Ciprian Tătarușanu, drept principalul vinovat al momentului negativ, cel survenit la începutul anului. 

În mod clar suntem cu toții de acord asupra diferenței mari care există între portarul francez și Ciprian, dar ultimele meciuri cu Fiorentina, Salernitana și Udinese au scos la iveală o realitate dură: doar 5 victorii în 2023, o medie de puncte în campionat pentru retrogradare, dar, mai presus de toate, un joc plin de hibe și o soliditate defensivă care nu se mai văde (cu excepția unor situații sporadice).

Accidentarea lui 'Magic Mike', în esență, a ascuns pur și simplu defectele pe care această echipă le poartă de la începutul sezonului. Părerile suporterilor, acum, sunt împărțite între cei care dau vina pe antrenor și cei care dau vina pe conducere. Cu siguranță, putem spune că singurul lucru corect ar fi să-i prezentăm scuzele lui Tătărușanu”, au scris jurnaliștii de la AC Milan Side

În acest sezon, Ciprian Tătărușanu a adunat deja 23 de meciuri pentru AC Milan în toate competițiile, în care a încasat 31 de goluri. A păstrat însă poarta intactă în 7 jocuri, 4 în Serie A și 3 în UEFA Champions League. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!