Stranieri

"Am incercat sa dam de el". Dica isi aminteste cum a fost dat afara Tamas de la FCSB din cauza unei BETII

Gabriel Tamas l-a surprins pe Nicolae Dica, dupa incidentul petrecut in Israel.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Martie 2019, 12:49
Data actualizarii: Miercuri 27 Martie 2019, 12:54

Fundasul a fost arestat, dupa ce a condus cu o viteza de 205km/h si cu o alcoolemie de trei ori peste limita legala.

Dica s-a declarat surprins de cele intamplate in urma cu doua zile, pentru ca il cunoaste destul de bine pe Tamas de pe vremea cand acesta era legitimat la FCSB. In acea perioada, Dica era secundul lui Mirel Radoi.

"Eu sunt surprins, pentru ca stiu din momentul in care a plecat in Israel, auzisem ca e OK, ca nu mai face acele lucruri pe care le-a facut inainte, cand era in Romania. Auzisem ca s-a linistit, acum cine stie ce suparari a avut pe acolo. Are si o varsta, e posibil sa i se rezilieze contractul acolo. Va fi foarte greu sa mai ramana in Israel", a declarat Nicolae Dica pentru Telekom Sport.

Totodata, fostul antrenor al FCSB-ului, l-a laudat pe Gabi Tamas din punct de vedere sportiv. Cei doi au fost colegi la echipa nationala si, potrivit spuselor lui Dica, Tamas este un jucator constiincios. 

Totusi, acesta a fost dat afara de la FCSB din cauza unei povesti asemanatoare celei din Israel. Tamas a petrecut toata noaptea, nu s-a prezentat la antrenament si a ratat si plecarea in deplasarea de la Severin. Fara sa stea pe ganduri, Mirel Radoi l-a exclus din lot.

"Un fotbalist foarte bun, la antrenament era suta la suta mereu, la el nu conta, chiar daca pierdea o noapte. Imi aduc aminte si de la echipa nationala, cand eram colegi. Venea si se antrena suta la suta. Calitatea lui fizica era foarte buna. Chiar daca pierdea noptile, era bine la antrenament si la joc. Aveam antrenament si dupa antrenament trebuia sa plecam la Severin. Si nu a ajuns la antrenament. Am incercat sa dam de el, nu am putut. Pana la urma, am reusit eu sa vorbesc cu el, dar eram deja pe drum, eram aproape de Craiova. Deja Mirel luase decizia sa nu mai vina cu noi si ulterior a decis sa il excluda", a mai spus Dica.

CITESTE SI

Modifică setările cookies