Sanse minime pentru Mutu sa imbrace din nou tricoul Fiorentinei! Anuntul facut astazi de Montella:

Fiorentina il astepta astazi pe Adi Mutu la antrenamente pentru o saptamana de probe. Romanul n-a mai putut sa mearga in Italia, din cauza problemelor de sanatate pe care le are mama sa. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 16:38
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 16:49

Montella inca il mai asteapta pe Mutu la antrenamente, dar i-a transmis un mesaj clar - nu il pastreaza decat daca este la capacitate maxima din punct de vedere fizic.

"Mi-a placut mereu foarte mult de el, dar trebuie sa vedem cum sta din punct de vedere fizic, pentru ca nu avem nevoie de jucatori care intra in forma in luna martie, ci de fotbalisti care pot juca maine", a declarat antrenorul Fiorentinei. (Mediafax)

Presa italiana a scris ca atacantul Adrian Mutu, liber de contract, se va antrena cu echipa Fiorentina incepand de luni. Jucatorul ar fi primit astfel acceptul lui Montella pentru o proba in vederea unui posibil contract, a notat, vineri, tuttomercatoweb.com.

Mutu, care va implini joi 36 de ani, si-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiesti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu echipa indiana FC Pune City, insa transferul sau a cazut. Mutu a evoluat la AC Fiorentina in perioada 2006-2011 si a inscris 54 de goluri in 112 meciuri.

Nu s-a prezentat azi la antrenamente

Sansele ca visul de a se retrage din fotbal ca jucator al Fiorentinei sa se indeplineasca sunt din ce in ce mai mici.

Mutu nu a mai plecat spre Italia, cum era programat, din cauza unor probleme de ultima ora. Mama sa, Rodica, a fost internata la Pitesti, iar Mutu a decis sa-i ramana alaturi. Dupa ce a acuzat o stare generala proata, pe fondul unor afectiuni cardiace mai vechi, Rodica Mutu a fost spitalizata chiar in Ajunul Craciunului.

Mutu s-a intors din Republica Dominicana, unde era in vacanta alaturi de Consuelo si de fiicele sale, pentru a-i fi alaturi mamei sale. S-a asigurat ca are parte de cele mai bune conditii de tratament si a decis sa nu mai faca drumul pana in Italia pana nu se va asigura ca femeia e complet refacuta.

"Am refuzat sa plec la Fiorentina, am vrut sa fiu alaturi de mama. Are niste probleme de sanatate", a spus Mutu la wowbiz.ro.

Modifică setările cookies