Șansă uriașă pentru Alex Dobre! Titularii din atacul lui Famalicao, OUT. Ce scriu portughezii

alex dobre famalicao Portugalia Stranieri Alex Dobre
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 11:31
Data actualizarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 11:32

Famalicao, echipa la care activează românul Alex Dobre, nevoită să joace fără doi jucători cheie în meciul cu Vitoria de Guimaraes, programat duminică, la ora 17:30.

Cu doi jucători de atac eliminați în meciul anterior, disputat în deplasare, împotriva echipei Boavista, scor 2-2, antrenorii lui Famalicao se văd nevoiți să găsească soluții de avarie pentru linia de atac.

Șansă uriașă pentru Alex Dobre

Chiquinho și Jhonder Cádiz au văzut cartonașe roșii în minutele 69 și 70 ale meciului, după ce au fost implicați într-o altercație cu jucătorul advers Salvador Agra, după golul doi al gazdelor.

În acest context, antrenorul João Pedro Sousa încearcă să găsească opțiunile potrivite pentru a umple golurile lăsate în echipă.

Potrivit presei din Portugalia, atacantul venezuelean Jhonder Cádiz ar urma să fie înlocuit în primul „11” de Henrique Araujo. Acesta având doar 190 de minute jucate în sezonul actual.

În ceea ce privește poziția lăsată liberă de Chiquinho, în banda dreaptă, există mai multe opțiuni disponibile: Afonso Rodrigues, Alex Dobre sau Pablo. Toți trei așteaptă de mult o oportunitate de a-și face loc în echipa de bază.

Dobre n-a mai prins echipa lui Famalicao de trei meciuri

Alex Dobre a fost folosit în doar patru dintre cele șapte meciuri disputate de Famalicao în campionatul portughez, adunând 163 de minute.

Aripa dreaptă cu două meciuri în tricoul naționalei României nu a prins niciun minut în ultimele trei jocuri ale lui Famalicao: în două a fost pe bancă, iar în unul nu a prins echipa.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Alex Dobre, potrivit transfermarkt.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!