Rusescu, OUT de la Braga! Raul merge pe National Arena sa petreaca alaturi de stelisti! Unde ar putea sa joace din vara

Autor: Sport.ro
Vineri 09 Mai 2014, 12:30

	Rusescu, OUT de la Braga! Raul merge pe National Arena sa petreaca alaturi de stelisti! Unde ar putea sa joace din vara

Raul Rusescu s-a despartit de Sporting Braga, echipa care l-a imprumutat pentru sase luni de la Sevilla. 

Raul a avut un start fulminant in Portugalia, insa performantele romanului s-au stins pe final. Rusescu e suspendat pentru ultima partida a Bragai din campionat si si-a facut bagajele.

Rusescu a marcat de 8 ori in competitiile interne din Portugalia, dar nu a fost suficient pentru ca Braga sa ii activeze optiunea de cumparare de 3 milioane de euro.

Braga are deja inlocuitor pentru Rusescu, Edinho, cel care a fost imprumutat in iarna la Kayseri Erciyesspor, unde a marcat 10 goluri in 13 partide. Mai mult, Edinho e si pe lista Portugaliei pentru Cupa Mondiala.


IMPRUMUT LA STEAUA?


S-a scris despre un eventual transfer al lui Rusescu la Roma, insa pana acum italienii n-au inaintat o oferta pentru Raul pana la aceasta ora. Nici Unai Emery nu il vrea pe roman la finalista Europa League. Rusescu va fi pe National Arena pe 23 mai pentru a sarbatori eventul cu Steaua. Fosta sa echipa ar putea incerca un imprumut de la Sevilla, in conditiile in care Piovaccari si Kapetanos vor parasi echipa la finalul sezonului.

Reghe a anuntat ca e dificil ca aceasta mutarea sa se realizeze. "Nu stiu daca se intoarce Rusescu, e dificil. E jucatorul celor de la Sevilla si e foarte greu sa vorbim in momentul de fata de Rusescu. Noi ne-am dori foarte mult ca el sa joace la Steaua, dar avem si noi jucatori buni, care trebuie sa creasca, sa joace. Patronul, când vinde un jucator, nu doreste sa-l aduca imprumut. Depinde ce jucatori vor fi pe piata, depinde de situatia lui acolo. Trebuie sa fie foarte mult noroc ca sa reusesti un asemenea transfer."

Biletele pentru transportul în comun în București se scumpesc de duminică. Ce preț vor avea
BRAT
Modifică setările cookies