Rusescu, ARMA Bragai pentru un sezon istoric. Ce performante uriase incearca Raul in urmatoarele luni:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 19:06

	Rusescu, ARMA Bragai pentru un sezon istoric. Ce performante uriase incearca Raul in urmatoarele luni:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Raul Rusescu are parte de o perioada de vis la Braga iar atacantul roman poate fi transferul perfect pentru un sezon istoric entru echipa antrenata de Jesualdo Ferreira. 

Braga are doua doua trofee castigate in istorie, Cupa Portugaliei in 1966 si Cupa Ligii, castigata sezonul trecut. 

Braga a ajuns in semifinale in acest sezon in ambele competitii cu contributia masiva a atacantului roman, imprumutat de portughezi in decembrie de la FC Sevilla. 

Maine seara, Braga joaca in semifinalele Cupei Ligii contra lui Rio Ave, iar Rusescu e anuntat din nou titular. Cele doua echipe se intalnesc si in semifinalele Cupei Portugaliei iar in cealalta partida din ambele competitii se intalnesc FC Porto si Benfica. 

Cei de la Rio Ave se tem de Rusescu la meciul de maine seara. "Braga s-a intarit bine in aceasta iarna, mai ales cu Rusescu, un atacant mare, dar s-a echilibrat si in celelalte compartimente", a declarat Rui Silva, antrenorul secund de la Rio Ave. Antrenorul principal, Nuno Espírito Santo este suspendat. 

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies