Reghecampf, întrebat în mod repetat de ce nu transferă niciun român. Răspunsul antrenorului

Laurentiu Reghecampf Azerbaidjan Neftchi Baku Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 10:45
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 10:44

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Neftchi Baku, a explicat de ce nu a transferat niciun fotbalist român până acum în Azerbaidjan.

La conferința de presă de după remiza de ieri a lui Neftchi Baku, 0-0 pe terenul celor de la Gabala, un jurnalist azer a insistat asupra subiectului, întrebându-l pe Reghecampf de ce nu a transferat niciun fotbalist român.

Reghecampf, întrebat în mod repetat de ce nu transferă niciun român

Antrenorul a explicat că are dreptul să aleagă jucătorii pe care vrea să îi transfere, însă pur și simplu nu a existat oportunitatea aducerii vreunui român în vara trecută sau în acestă iarnă.

Dialogul dintre jurnalistul azer și Laurențiu Reghecampf:

Jurnalist: "Alți antrenori din România au adus jucători români buni la echipele lor, însă de când ai venit aici nu am văzut niciunul. Care e motivul?"

Reghecampf: "Eu nu sunt aici să aduc jucători, ci să antrenez echipa. Avem o echipă de scouting, avem oameni care lucreză în această direcție. Dacă mi se prezintă un jucător român și este bun, de ce nu?"

Jurnalist: "Nu ai dreptul să alegi jucătorii?"

Reghecampf: "Nu, nu, nu! Nu m-ai înțeles. Eu aleg jucătorii împreună cu echipa de scouting."

Jurnalist: "Și atunci de ce nu ați adus niciun român?"

Reghecampf: "Pentru că nu avem niciun fotbalist român disponibil."

De-a lungul carierei, Reghecampf a mai lucrat cu fotbaliști români la echipele din străinătate. I-a avut sub comandă pe Alexandru Mitriță la Al Ahli, în Emiratele Arabe Unite, sau pe Mihai Pintilii la Al Hilal, în Arabia Saudită.

Laurențiu Reghecampf, condamnat la locul 3 în Azerbaidjan

Echipa antrenată de român nu a reușit să o învingă vineri pe Qabala, scor 0-0. Sâmbătă are loc derby-ul primelor două clasate, Qarabag - Sabah.

Neftchi Baku, antrenată de tehnicianul român Laurențiu Reghecampf, nu a reușit să o învingă vineri pe Qabala, scor 0-0 în etapa cu numărul 22 din campionatul Azerbaidjanului.

Echipa lui Reghe pare ”condamnată” la locul 3 (45 de puncte), departe de pretențiile la titlu, pentru care se bat în acest sezon Qarabag (lider cu 57 de puncte) și Sabah (52 de puncte).

Șansa la un trofeu pentru Reghecampf în acest sezon este Cupa, acolo unde Neftchi este calificată în semifinalele care se vor disputa în luna aprilie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!