Stranieri

Reghe si Pintilii, pe primul loc in Arabia! Al Hilal castiga pe banda rulanta si se pregateste de finala Ligii Campionilor! VIDEO

►Laurentiu Reghecampf si Mihai Pintilii au un start perfect la Al Hilal
Echipa din capitala Arabiei Saudite a castigat cu 3-0 mansa tur a semifinalei din Liga Campionilor Asiei, iar in campionat a ►obtinut o noua victorie

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 08:57
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 09:14

Al Hilal continua sa obtina victorie dupa victorie in mandatul lui Laurentiu Reghecampf. Cu Mihai Pintilii titular, formatia din capitala Arabiei Saudite a obtinut o noua victorie in campionatul intern, a 5-a in primele 6 etape, si a urcat pe primul loc al clasamentului.

Cu o prestatie perfecta in turul semifinalei din Liga Campionilor Asiei, in meciul castigat cu 3-0 impotriva celor de la Al Ain (fost echipa a lui Cosmin Olaroiu), Al Hilal se simte perfect si in competitia interna.

Al Hilal a invins in deplasare, pe terenul lui Al Fateh, cu 2-1, gratie reusitelor lui Salem Al Dawsari, care a marcat din pasa lui Pintilii, si a lui Rabeaa Sefiani (autogol). Pentru Al Fateh a inscris Fuakuputu.

Echipa lui Reghecampf si Pintilii are in acest moment 16 puncte si ocupa primul loc al clasamentului, insa Al Nasr si Al Ittihad, principalele urmaritoare, care au acumulat cate 15 puncte, mai au de disputat cate un joc.

Pentru Al Hilal urmeaza returul dublei din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, retur care pare la indemana echipei lui Laurentiu Reghecampf, dupa rezultatul de 3-0 obtinut in tur.

VIDEO - VEZI MAI JOS GOLURILE MARCATE DE AL HILAL

Modifică setările cookies