Reghe si Pintilii, egal cu Genoa, in al 4-lea amical jucat de Al Hilal! Fostii stelisti au doua victorii, un egal si o infrangere

Reghe si Pintilii, egal cu Genoa, in al 4-lea amical jucat de Al Hilal! Fostii stelisti au doua victorii, un egal si o infrangere

Al Hilal, echipa fostilor stelisti Laurentiu Reghecampf si Mihai Pintilii, a remizat, scor 0-0, in cel de-al patrulea amical jucat in Austria.

Noua echipa a lui Reghecampf, fostul campion al Ligii I, se misca destul de bine. Venita dintr-un fotbal mai putin vizibil, Al Hilal a reusit cateva prestatii bune in cantonamentul din Austria, avand un bilant de 2 victorii, un egal si o infrangere.

Dupa ce a reusit sa treaca cu 3-0 de ucrainenii de la Dinamo Kiev si cu 2-1 de letonii de la FC Jurmala, Al Hilal a reusit un rezultat destul de bun si in compania italienilor de la Genoa, intr-un meci disputat astazi.

Echipa romanilor Reghecampf si Pintilii a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Genoa, locul 14 in ultima editie din Serie A, formatie care are in componenta jucatori precum Mattia Perin, portar care a fost in lotul Italiei la Campionatul Mondial, Alessandro Matri si Burdisso.

Al Hilal, cu Pintilii titular, a ratat cateva ocazii importante de gol, italienii fiind salvati de mai multe ori de portar.

Echipa de start folosita de Reghecampf

Faiz - Albishi, Kwak, Digao, Shahrani - Nawaf, Pintilii - Thiago Neves, Salman, Salem - Nassir

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies