Rednic a dat pe spate pe toata lumea! Declaratia la care nu se astepta niciodata: "Jos palaria in fata lui!" Cum a impresionat:

Autor: Sport.ro
Luni 25 Martie 2013, 17:47
Rednic a dat pe spate pe toata lumea! Declaratia la care nu se astepta niciodata: "Jos palaria in fata lui!" Cum a impresionat:

► Emotii pentru Rio! Tara Galilor – Croatia, marti 21:45, in direct Sport.ro si Voyo.ro

Fostul tehnician al echipei Standard Liege, Ron Jans, l-a felicitat pe succesorul sau, Mircea Rednic, spunând ca a gestionat bine situatia la gruparea belgiana si ca s-a descurcat mai bine decât el, informeaza cotidianul La Meuse.

"Standard este in top 6. Evident, nu pot sa dovedesc asta, dar am senzatia ca Standard ar fi putut sa ajunga aici si cu mine. Nu il cunosc personal pe Mircea Rednic, dar il felicit, pentru ca a gestionat bine situatia. Jos palaria: s-a descurcat mai bine decât mine. Iar jucatorii au inteles ca era momentul sa isi respecte responsabilitatile", a spus Jans.

Ron Jans a fost demis de la Standard Liege in octombrie 2012, iar de atunci conducerea tehnica a echipei a fost preluata de Mircea Rednic.

Standard Liege ocupa in prezent locul 6 in clasamentul campionatului belgian, cu 50 de puncte. Lider este Anderlecht, cu 67 de puncte.

Sursa: Mediafax

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies