Decizie UNICA a lui Rednic! "Cred ca e ultima oara cand mai iau romani, e greu sa se integreze!" Anuntul care spune multe despre Liga 1:

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Martie 2013, 17:25

Festivalul romanilor care nu confirma pare sa nu se mai termine.

Mircea Rednic a transferat la Standard doi romani in urma cu doar cateva luni: Tucudean si Cristea. Pana la urma, evolutiile lor nu au fost cele mai bune de fiecare data, asa cum se intampla de multe ori cu jucatorii romani.

Tot de multe ori, antrenorii isi aduc favoritii dupa ei, cand schimba campionatele, dar parca Liga 1 'ofera pentru export' tot mai putini jucatori. Din motivul ca sunt considerati capriciosi si greu adaptabili.

De aici si cuvintele lui Mircea Rednic, de astazi:

"Facem eforturi sa se integreze in echipa. Nu le e usor. Nu e usor, e concurenta mare. Cred ca e ultima oara cand mai iau jucatori romani. Mi-am dat seama de ce nici Lucescu, Dan Petrescu, nici chiar Olaroiu nu mai iau jucatori romani in strainatate. Jucatorii romani au valoare, dar le e greu sa se integreze", a declarat Rednic.

Si pana la urma cam are dreptate. Parca am auzit de prea multe ori de jucatori transferati din Romania in orice campionat, care nu se pot adapta. Parca de prea multe ori s-a spus 'e mai greu la inceput, are valoare, dar trebuie sa avem rabdare cu el'.

Timpul va spune daca si cum se vor adapta pe viitor jucatorii romani.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies