Reacția scoțienilor după ce au văzut tirada lui Gică Hagi la adresa lui Marius Niculae

Gica Hagi Ianis Hagi Marius Niculae rangers Scotia Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Aprilie 2023, 19:20
Data actualizarii: Vineri 21 Aprilie 2023, 19:19

Gică Hagi a comentat situația fiului său Ianis într-un dialog aprins cu Marius Niculae. Reacția "Regelui" a fost preluată rapid de publicațiile din Scoția.

Într-o emisiune la Digisport, Marius Niculae a spus că Ianis ar putea lua în calcul și varianta de a reveni la Farul Constanța sub formă de împrumut pentru a juca cât mai mult, având în vedere că la Rangers, după pauza de un an cauzată de accidentare, a prins puține minute.

Tirada lui Gică Hagi a ajuns imediat în Scoția

Gică Hagi a cerut să intervină în direct la TV și să excludă categoric revenirea fiului său la Constanța. "Regele" i-a transmis în repetate rânduri lui Marius Nicule că vorbește superficial, iar Ianis este un jucător foarte important pentru Rangers.

La doar câteva ore distanță, Daily Record a scris despre reacția nervoasă a lui Hagi.

"Zvonurile despre transferul lui Ianis Hagi l-au înfuriat pe tatăl său, Gheorghe", a titrat Daily Record, care a continuat: "Enervat, Gheorghe Hagi a respins zvonurile potrivit cărora Ianis ar putea pleca de la Rangers în vară, insistând că aceste speculații sunt 'o prostie'".

Gică Hagi a transmis că este exclusă varianta ca Ianis Hagi să fie împrumutat de Rangers la o altă echipă. În același timp, presa internațională a scris că spaniolii de la Celta Vigo ar fi interesați de un transfer al internaționalului român.

"El e jucătorul de bază al lui Rangers, el a stat un an din cauza unei accidentări grave. El nu pleacă împrumut nici măcar la echipa care l-a format. El e un jucător valoros, nu mai poate pleca împrumut. 

Dacă pleacă, pleacă doar transferat. Când Rangers îți renovează contractul și ești accidentat, înseamnă că ești un jucător foarte important. Nu vă mai jucați cu cuvintele așa ușor, să aruncați pe piață lucruri tratate superficial. E un jucător important și e păcat să aruncăm pe piață lucruri neadevărate, superficiale", a spus Gică Hagi, la Digisport, în dialogul cu Marius Niculae.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!