Reactia lui Mitrita dupa ce a marcat ca Messi in MLS si i-a innebunit pe americani! Comentatorii meciului: "Pentru asta a fost adus! Mitrita face toti banii"

alex mitrita Alexandru Mitrita Gol MLS new york city fc Stranieri Reactia lui Mitrita dupa ce a marcat ca Messi in MLS si i-a innebunit pe americani! Comentatorii meciului: "Mitrita face toti banii" VIDEO
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Martie 2019, 12:14
Data actualizarii: Luni 18 Martie 2019, 12:20

Americanii ii spun "Mitrigol" lui Mitrita. El a bifat prima sa reusita in MLS.

Alex Mitrita (24 de ani) a marcat primul gol oficial pentru New York City FC. El a punctat spectaculos in egalul 2-2 cu Los Angeles FC. Mitrita urmeaza sa se alature lotului echipei nationale, pentru dubla cu Suedia si Insulele Feroe.

Reactia lui Alex Mitrita


Mitrita a vorbit pentru site-ul lui NY City FC dupa primul gol in MLS.

"Suntem foarte fericiti pentru acest joc, este normal sa fim fericiti. Vrem sa castigam si in urmatorul meci sunt sigur ca o vom face. Sunt foarte fericit pentru primul gol acasa, in fata fanilor nostri care sunt incredibili! Nu sunt 100%, imi trebuie timp, am jucat trei meciuri", a spus Mitrita.

Americanii, despre Mitrita: Face toti banii


Comentatorii americani au avut numai cuvinte e lauda pentru Mitrita.

"Platesti bani multi, iti doresti faze spectaculoase. Si asta a facut Mitrita! Se simte bine! Sunt trei adversari in fata lui, dar nimeni nu se apropie de el", au spus acestia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!